مجتبی باستان؛ رئیس سازمان بسیج دانشآموزی، درباره اردوی راهیان پیشرفت اظهار کرد: دانشآموزان مدارس شاهد، سمپاد، و غیردولتی در این اردوها شرکت میکنند.
وی در پاسخ به چرایی عدم حضور دانشآموزان مدارس دولتی عادی در اردوی راهیان پیشرفت گفت: این اردو از دو سال پیش برای تمامی دانشآموزان برگزار میشود. در ۱۴۰۱، دانشآموزانی که بیشترین پرسش ها و ابهامات را داشتند در اولویت قرار گرفتند تا بتوانیم به پرسشهای آنان در قالب اردوهای پیشرفت پاسخ دهیم.
باستان با اشاره به اینکه اردوی راهیان پیشرفت در سه سطح ملی، شهرستانی و استانی برگزار میشود، توضیح داد: سطوح شهرستانی و استانی شامل تمامی دانشآموزان، از جمله دانشآموزان مدارس دولتی، میشود. اما برای اردوی ملی، به دلیل نیاز به پشتیبانی ویژه و محدودیت منابع مالی، تنها تعداد محدودی از دانشآموزان اعزام میشوند. بهعنوان نمونه، سالانه حدود ۲۰ هزار دانشآموز به این اردو اعزام میشوند.
رئیس سازمان بسیج دانشآموزی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا این منابع مالی برای دانشآموزان مدارس دولتی عادی تخصیص نمییابد، گفت: برخی مدارس خاص و غیردولتی در تأمین هزینهها و پشتیبانی اردوی ملی پیشرفت به ما کمک میکنند، اگرچه قسمت عمده منابع توسط بسیج دانشآموزی تأمین میشود. همچنین برخی از این مدارس در برنامهریزی و حتی اختصاص راوی برای اردوها نیز همکاری دارند.
وی افزود: مدارس سمپاد از پیشتازان برگزاری اردوهای پیشرفت بودهاند. یکی از اهداف اصلی این اردوها نمایش پیشرفتهای کشور و ایجاد امید در دانشآموزان است. بازدید از صنایع، کارخانجات، و مراکز دفاعی و آشنایی با دستاوردهای ملی، انگیزه و امید را در دانشآموزان افزایش داده و آن ها را برای ایفای نقش در آینده کشور تشویق میکند.
باستان خاطرنشان کرد: بازدید از مراکز تولیدی و فناوریهای بزرگ میتواند امیدآفرین باشد و حتی در انتخاب رشتههای تحصیلی بر دانشآموزان تأثیر بگذارد و آنان را در تصمیمگیری برای انتخاب رشتههایی که با آنها در این بازدیدها آشنا میشوند، یاری دهد.
نظر شما